Aktuelt pressemateriale fra Museum Lolland-Falster

Zzzov med vampyrer og varulve
Nat på museet

Museum Lolland-Falster giver nu mulighed for at sove i udstillingen Museum Obscurum – hvis du tør???

Åben udgravning i Rødbyhavn
Udgravning af forhistorisk offerområde

Besøg Museum Lolland-Falsters arkæologiske udgravninger i Rødbyhavn d. 7. august

Da Sakskøbing var det danske kongerige
Byvandring i Sakskøbing

Museum Lolland-Falster inviterer til byvandring i Sakskøbings gamle gader, krydret med fortællinger fra byens spændende historie

Historier i det grønne
Slentretur i Reventlowparken

Onsdag d. 28. august kan man kl. 14 komme på en slentretur i Reventlowparken med Museum Lolland-Falster.

Fødselsdag på Reventlow-Museet
Fødselsdag med skattejagt

Søndag d. 21. juli fejrer vi museets 79-års fødselsdag

Byvandringer i Nykøbing
Byvandringer i Nykøbing F.

Kom med Museum Lolland-Falster på rundtur i den gamle købstad

Augustinus Fonden giver en million kroner til formidling af stenalder på Museum Lolland-Falster
Donation fra Augustinus Fonden

Augustinus Fonden støtter Museum Lolland-Falster med en million kroner til ny udstilling, en konference og en animationsfilm om stenalderen og resultaterne af Femern-undersøgelserne.

Det arbejdende værksted på Frilandsmuseet
Arbejdende værksted

Hver tirsdag i juli kan du møde tømrerne, se deres håndværkssnilde og stille dem spørgsmål

Sommerferieaktiviteter på Museum Lolland-Falster
Sommer på museet

Hen over sommerferien kan Museum Lolland-Falster tilbyde sjove og spændende aktiviteter i både Nykøbing og Maribo

Enestående guldring fundet under udgravning af torvet i Nykøbing Falster
Guldring fra middelalderen

Arkæologer finder 650 år gammel guldfingerring under torvet i Nykøbing Falster. Den forestiller Jomfru Maria med barnet.

Besøg os i Rødbyhavn!
Åben udgravning

Tirsdag d. 2. juli kan man besøge de arkæologiske udgravninger i Rødbyhavn, som Museum Lolland-Falster i øjeblikket er i fuld gang med.

Til bords med herregårdene
Sommer på Reventlow-Museet

Offentlige omvisninger i særudstillingen Stilleben på Reventlow-Museet hen over sommeren

Papirklip – en installation af Steen Koerner Studio
Papirklip

Ekstra element til årets særudstilling på Reventlow-Museet Pederstrup

Eksklusivt arrangement på Frilandsmuseet for medlemmer af CulturePoint
Omvisning

7. juli og 4. august 2019 tilbyder Museum Lolland-Falster en rundtur på Frilandsmuseet.

Bord dæk dig!
Stilleben på bordet

Oplev årets særudstilling ‘Stilleben på bordet – en moderne fortælling om herregårde’ på Reventlow-Museet Pederstrup fra d. 21. juni