Foredrag: “Sig ja!” med Julia Lahme

Julia Lahme

Kærligheden har aldrig været mere i fokus end i disse år; og bryllupperne bliver vildere, større og mere og mere personlige. Den 3. juni kan du møde brylluppet som det kulturhistoriske, stilhistoriske og trendsættende festfyrværkeri det er, og samtidig blive forundret og inspireret, når vi ser nærmere på festen over alle fester.  

Sig Ja – er et forfriskende foredrag, der inviterer dig til at udforske verdenen af bryllupper, mode og de tilsyneladende ufravigelige traditioner, der omgiver dem. Vi ser nærmere på kærligheden som tidens måske største statusobjekt, og på brylluppet som livets (nok) største fest, og vi ser både tilbage og frem i tiden sammen. For det, vi tænker er ufravigeligt, behøver ikke at være det; og de vi tror er nytænkende, har mange gange en meget lang historie.  

Vi glæder os til en aften i kærlighedens navn! 

Julia Lahme er en rutineret foredragsholder, forfatter til en lang række bøger, direktør i eget kommunikationsbureau og cand. mag. i etnologi. Hun er kendt fra en lang række livsstilprogrammer på DR1, TV 2 og TV 2 Charlie, hvor hun deler ud af sin store viden om danskernes livsstil, forbrug, vaner og ikke mindst historie. 

Inden foredraget kan man besøge den nyåbnede udstilling om bryllupper i museets hovedbygning. Adgang til museet er inkluderet i prisen. 

 

Program:

Kl. 17-19: udstillingen er åben

Kl. 18: Tapas i Det Gamle Vaskehus (særskilt billet købes)

Kl. 19: Foredrag

Bemærk venligst: Medmindre andet er angivet, vil arrangementet foregå på dansk.

03. juni 2024
17:00

21:00

Reventlow-Museet Pederstrup

Pederstrupvej 124

4943 Torrig L.

Billet:

225 kr.

Årskortindehaver:

185 kr.

Madbillet (herregårdstapas inkl. et glas vin, øl eller saft):

225 kr.

Reventlow-Museet Pederstrup

ANDRE ARRANGEMENTER OG UDSTILLINGER

Søgning

Note: Danish only