Museets butikker

Detalje fra butikken på Frilandsmuseet

Detalje fra butikken på Frilandsmuseet

 

I Museum Lolland-Falsters butikker findes varer til enhver tænkelig lejlighed. Så mangler du gaven til værtinden, vil du bare forkæle dig selv, eller ønsker du en ting med hjem fra museumsbesøget, så er museets butikker et besøg værd.

 

Museum Lolland-Falster har tre deciderede museumsbutikker i forbindelse med museets tre afdelinger. Derudover har museet en historisk købmandshandel fra 1950'erne, der er indrettet med originalt inventar fra en købmandshandel i Skottemarke. Her er der mulighed for at opleve den helt specielle købmandsstemning.

 

Museets butikker forhandler mange forskellige varer i de fire butikker. Her findes bl.a.  museumskopier af historiske smykker, keramik, legetøj, spiselige og drikkelige varer, pynteting og meget andet. Nogle af museets varer er fremstillet på baggrund af lokale fund eller genstande, som findes i museets egne samlinger. Det vil sige, at man her kan få sin helt egen "museumsgenstand" med hjem, som fortæller sin egen specielle og personlige historie.

 

Museet har naturligvis også et bredt udvalg af forskellige lokale og nationale bøger. Bøger, der fortæller om Danmarks og ikke mindst Lollands og Falsters historie. Man finder her et bredt udvalg af forskellige emner, så det er muligt at komme helt tæt på landets og øernes fortid.

Webshop