DanishEnglishGerman

Museets Facebook er blevet hacket

Hvis du synes, at der har været meget stille på Museum Lolland-Falsters sociale medier, så er der en god grund. I begyndelsen af februar blev vi desværre hacket og i den forbindelse blev alle administratorer udelukket fra siderne. Der bliver arbejdet hårdt på sagen, men endnu er der desværre ingen tidshorisont på, hvornår vi kan lave opslag igen. Vi opfordrer derfor til at holde øje med museets nyhedsbrev og vores hjemmeside, hvor vores arrangementer løbende bliver slået op og sat til salg. Du må også rigtig gerne hjælpe os ved at dele arrangementer, som du synes er spændende eller kan have andres interesse. Vi har også midlertidigt oprettet Events – en del af Museum Lolland-Falster  hvor du kan høre om vores arrangementer.

Siderne på Facebook der er berørt er fra: Museum Lolland-Falster, Museum Obscurum i Nykøbing, LOLA på Stiftsmuseet, De Gamle Huse – Frilandsmuseet i Maribo og Reventlow-Museet Pederstrup.

Vi beklager ulejligheden og håber snart at kunne være tilbage!

Sidst ændret:
Del nyhed: