Nyhedsbrev 5. april 2018

Museum Lolland-Falster fortæller om byens gamle Birgittakloster og kongedatteren Leonora Christina, der er begravet i domkirken.

Fortidsmindedag ved klosterruinen i Maribo

Museum Lolland-Falster fortæller om byens gamle Birgittakloster og kongedatteren Leonora Christina, der er begravet i domkirken

Søndag d. 22. april 2018 inviterer Museum Lolland-Falster alle til at deltage i den nationale Fortidsmindedag. I år går turen til ruinerne af det mere end 600 år gamle birgittinerkloster, der engang fyldte Maribo med munke og nonner.

"Perioden, hvor Maribo fungerede som klosterby, er en utrolig spændende tid. Desværre er der ikke meget tilbage af klosteret, men heldigvis har vi kort og andre bevarede kilder til vores rådighed, der fortæller om stedet", fortæller Marie Brinch, arkæolog ved Museum Lolland-Falster.

Læs mere om fortidsmindedagen

Museum Lolland-Falster på Døllefjelde-Musse Marked

Besøg museets stand i Store Bededagsferien og træd ind i mørket. Her udfordrer vi alle med fem frygtelige fortællinger.

Museum Lolland-Falster har en stand på Døllefjelde-Musse Marked. Med hvad gemmer sig i mørket? Besøg standen og døm selv. Vi udfordrer dig med fem frygtelige fortællinger - på grænsen mellem fantasi og virkelighed. Findes der vampyrer, feer og hekse? Kan Donald Trump starte 3. verdenskrig? Hvad tror du på? Hvad gør dig mest bange?

For at sætte stemningen bringer Museum Lolland-Falster et lille udsnit af den prisvindende udstilling Museum Obscurum til Døllefjelde-Musse Marked i form af fem frygtelige fortællinger. Fortællinger, der kan være både farlige, forunderlige og mystiske. Hvis du tør, så lån en lommelygte hos os på standen og træd ind i mørket. Hvem ved, hvad du finder…

Læs mere om museets besøg på Døllefjelde-Musse Marked

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld