Nyhedsbrev 4. september 2020

Få en helt enestående oplevelse, når violinisten Karen Humle og percussionisten Tineke Noordhoek fortolker stemningen på Pederstrup gennem helt ny musik inspireret af stedet selv. Koncerten spilles kun denne ene gang og er den eneste koncert, der bliver spillet i de smukke sale på Pederstrup i år.

Lyden af Pederstrup

Nordiske folkemelodier, eksotiske instrumenter og klassisk musik mødes og fylder rummene på herregården, der denne efterårsaften er oplyst af levende lys.

“Denne aften bliver de gamle, herskabelige stuer fyldt med toner fra violin, marimba, det brasilianske strengeinstrument berimbau og store gonger med dybe toner, og der er helt sikkert lagt op til en aften ud over det sædvanlige,” fortæller Louise Sebro, museumsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

Koncerten er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Hvor: Reventlow-Museet Pederstrup, Pederstrupvej 124, 4943 Torrig L.
Hvornår: lørdag den 19. september kl. 19.30. Dørene åbner 18.30
Pris: 100 kr. i forsalg. Overskydende billetter sælges til 125 kr. i døren

NB: Der er et begrænset antal pladser

Læs mere og køb billet

Museum Lolland-Falster deltager i Birgittadagene i Maribo

I weekenden 4.-5. september 2020 afholdes Birgittadage i Maribo. Her kan du møde Museum Lolland-Falster, ved klosterruinen og  i den nye stenalderudstilling LOLA på Stiftsmuseet.

Har du lyst til at høre mere kan du købe billetter her

Du kan læse meget mere om Birgittadagene og deres program på festivalens egen hjemmeside.

Den finder du her

Søndagsrundsvisninger i LOLA

Hver søndag fra 6. september til 20. december ​kan du blive vist rundt i udstillingen og få en fortælling om LOLA og stenalderens verden.

Omvisningen starter med en kort introduktion. Herefter vil der blive fortalt om forskellige temaer og genstande rundt omkring i udstillingsrummet.​

Hvor: Stiftsmuseet, Banegårdspladsen 11, 4930 Maribo
Hvornår: søndage fra kl. 13-14
Pris: voksne 90 kr., børn u/18 25 kr.

Du kan læse mere her