Nyhedsbrev 9. januar 2020

Kom helt tæt på udstillingen Museum Obscurum og oplev, hvordan mennesket gennem historien har været fascineret af det overnaturlige, når der er aftenrundvisning d. 30. januar fra kl. 19.45.

De små folk – rundvisning i Museum Obscurum

Rundvisning i Museum Obscurum med temakvarter om feer, elver, nisser og andre væsner d. 30. januar

Vi kender det nok alle. Man synes, der var et eller andet, der bevægede sig i udkanten af ens synsfelt. Men når man så drejer hovedet for at se, hvad det var, ja så er der ikke noget. Men var der nu måske noget alligevel?

“Denne aften skal vi se nærmere på alle de små væsner, der har præget myter og sagn gennem århundreder”, fortæller Leif Plith Lauritsen, arkæolog og bygningsansvarlig ved Museum Lolland-Falster og fortsætter: “Feer, lygtemænd, nisser og elver har været vigtige medspillere, når uforklarlige ting er sket gennem historien. For ét er sikkert, man har altid haft et ønske om at kunne forklare det uforklarlige.”

Kom og vær med!

Har du lyst til at arbejde på Museum Lolland-Falster?

Brænder du for at formidle kulturarv og i særlig grad Lolland-Falsters spændende historie? Vil du være med til at tegne linjerne for Museum Lolland-Falsters nye museum? Så se her!

Museum Lolland-Falster er i en transformationsfase med fokus på at finde de vigtigste kulturhistoriske fortællinger om Lolland-Falster og de bedste greb til formidling af dem, og hvor det udadvendte og publikumsrettede arbejde styrkes.

Vi søger en formidlingsinspektør, som kan bidrage til transformationen med særlig fokus på formidling til børn og unge.

Læs hele stillingsbeskrivelsen her

Glæd dig til i de kommende nyhedsbreve at høre mere om:

Foredrag om Nakskov Skibsværft - den 28. januar

Vinterfortællinger ved ilden - på Reventlow-Museet Pederstrup den 2. februar