Nyhedsbrev 5. marts 2020

Kom helt tæt på udstillingen Museum Obscurum og oplev, hvordan mennesket gennem historien har været fascineret af det overnaturlige, når der er aftenrundvisning d. 26. marts fra kl. 19.45.

Manden, myten og mystikken

Rundvisning i Museum Obscurum d. 26. marts

I Museum Obscurum træder du ind i en særlig og mytisk verden – en verden, der er helt sin egen, og som tager afsæt i samler og opdagelsesrejsende Cornelius S.C. Rödders liv og virke.

“På aftenens rundvisning kommer du helt tæt på Cornelius, når vi går rundt i hans rekonstruerede lejlighed og ser på alle de forunderlige, finurlige og farlige væsner, han har samlet på sine mange rejser rundt omkring i verden”, fortæller Leif Plith Lauritsen, arkæolog og bygningsansvarlig ved Museum Lolland-Falster.

Denne aften sætter museet særligt fokus på manden bag det hele. Hvordan opstod hans interesse for det mystiske og mørke? Hvordan fik han anskaffet sin enorme samling af etnografika og mystiske væsner? Hvor tog han hen på sine rejser? Og hvordan kender museet overhovedet til Cornelius, hans liv og vilde samling?

Hvornår: 26. marts 2020 kl. 19.45-21.00
Hvor: Museum Obscurum, Færgestræde 1A, 4800 Nykøbing F.
Pris: voksne 75 kr., børn u/18 år 25 kr.

Da der kun er plads til max. 25 personer til rundvisningen, skal billetter bestilles på forhånd.

Billetterne bestilles på tlf. 5485 1303 (i Turistinformationens normale åbningstid) eller ved direkte henvendelse i Den gamle Købmandshandel/Turistinformationen i Nykøbing F. Køb af billetter er efter først-til-mølle-princippet.

 

Læs mere

 

Køb billet

 

Harry Potter i Museum Obscurum!

Onsdag den 18. marts er der aftenomvisning i Museum Obscurum med Harry Potter som tema

Gå med igennem Cornelius’ stuer, hvor vi ser på parallellerne mellem Cornelius S. C. Rödders og J. K. Rowlings universer. En aften blandt varulve, troldmandsskoler, dyndfolk, hekserier og meget andet, der binder Museum Obscurum og Harry Potters fortryllende verden sammen.

Da der kun er plads til max. 25 personer til rundvisningen, skal billetter bestilles på forhånd. Billetterne bestilles enten på tlf. 5485 1303, ved direkte henvendelse i Den gamle Købmandshandel/Turistinformationen i Nykøbing F. eller online her.

Hvor: Museum Obscurum, Færgestræde 1a, 4800 Nykøbing
Hvornår: onsdag den 18. marts kl. 19
Pris: voksne 75 kr., børn u/18 år 25 kr.

 

Læs mere og køb billet

Glæd dig til i de kommende nyhedsbreve at høre mere om:

Åben udgravning i Rødbyhavn - tirsdag den 7. april

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Vi håndterer dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvis du ikke længere har lyst til at modtage museets nyhedsbrev, kan du bruge knappen "Afmeld" i bunden af dette nyhedsbrev.  

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld