Nyhedsbrev 28. maj 2020

De gamle Huse - frilandsmuseet i Maribo er fra i dag atter klar til at modtage gæster.

Husk, at billetter skal købes på forhånd via museets hjemmeside!

Hurra! Vi åbner igen ...

Vi slår igen dørene op på Museum Lolland-Falsters udstillingssteder, som har været lukket i mere end to måneder på grund af coronakrisen.

Museum Obscurum åbnede den 23. maj. De gamle Huse – frilandsmuseet i Maribo åbner den 28. maj kl. 12, og Reventlow-Museet Pederstrup åbner den 11. juni med en aftenåbning. Stiftsmuseet lukker igen gæster ind den 26. juni, hvor den store særudstilling LOLA, der handler om Lollands Stenalder, åbner.

Indtil videre lukker vi kun 10 gæster ind ad gangen, men det kan hurtigt ændre sig i takt med, at myndighederne lukker mere op for samfundet og tillader større forsamlinger.

På grund af den begrænsede publikumskapacitet skal alle købe deres billetter til udstillinger og rundvisninger via museets hjemmeside. Her kan man købe billet til de tidsintervaller, som museet udbyder. Også børn og unge under 18 år, som kommer gratis ind, samt gæster med årskort skal reservere deres besøg via hjemmesiden.

Vil du vide mere?

Byen under overfladen - Sakskøbing

Byvandring i Sakskøbing

Oplev en af vores dygtige museumsinspektører på byvandring, og lær om de steder, vi passerer til daglig.

Vi holder god afstand og giver plads til den gode historie.

Tilmelding kræves, og der er begrænset antal pladser.

Book nu

Hvornår: 1. juni kl. 14

Pris: 65 kr.

Byen under overfladen - Rødbyhavn

Byvandring i Rødbyhavn

Book nu

Hvornår: 4. juni kl. 19.30

Pris: 65 kr.

AFLYSNINGER OG UDSÆTTELSER

Årets damptræf er aflyst grundet den nuværende situation og regeringens anbefalinger.

Vi siger tak til alle jer, der allerede havde vist interesse for arrangementet og håber at se jer for fuld damp i 2021.

De gamle håndværk, der normalt afholdes i maj, forsøges flyttet til søndag den 18. oktober (efterårsferien).

Skulle der være spørgsmål kontakt da arrangementskoordinator Anne-Lotte Sjørup Mathiesen på 25593456 /asm@museumlollandfalster.dk