Nyhedsbrev 11. juni 2020

Torsdage i juni og juli slår Reventlow-Museet dørene op til stemningsfyldte og romantiske sommeraftner, hvor du kan opleve den smukke herregård på en helt ny måde.

Foto: Mogens Warrer

Romantisk sommeraften på Reventlow-Museet

“På disse aftner hensættes publikum i en helt særlig stemning, hvor jeg vil skabe en fortælling, der giver et indblik i hele familien Reventlows liv. Kærlighed, fest og stemning vil være omdrejningspunkterne for aftenen, der bliver krydret med små og sjove anekdoter fra familiens liv”, fortæller Louise Sebro, museumsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

Der bliver også mulighed for selv at gå på opdagelse i de smukke rum, hvor der i år er lavet små scenarier, der fortæller om, hvad der blev spist og drukket hos familien Reventlow.

Læs mere og køb billet

HURRA! VI HOLDER ÅBEN UDGRAVNING PÅ TRYGGE SLOT 16. JUNI FRA KL. 16 – 20

Arkæologerne glæder sig til at se jer. De inviterer inden for på Trygge Slot for at fortælle om årets udgravning. Få historien om det, der kan være Danmarks største vikingeborg. Se det med jeres egne øjne. Hør om falstringernes store tilflugtsborg og få forklaringen på, hvorfor Trygge Slot er det Falsters virke, som Saxo omtaler i sin Danmarkskrønike.

Pris: 50 kroner pr. person.  Børn fra 0 – 4 år er gratis. Indtægterne går til kulstof 14 dateringer.

Parkering og mødested: Falster Golfklubs P-plads, Virketvej 44, 4863 Eskilstrup.

På grund af covid 19 har vi kun mulighed for at give adgang til udgravningen for et begrænset antal gæster på de rundvisninger vi udbyder, og derfor SKAL billetter købes på forhånd.

Om køb af billetter til museet

Som følge af forsamlingsreglerne SKAL billetter købes på forhånd, uanset om det er entrébilletter eller billetter til et særligt arrangement.

Billetter købes her:

Billetexpressen - Museum Lolland-Falster