Nyhedsbrev 5. oktober 2020

Oplevelser i efterårsferien

Museum Lolland-Falster udbyder spændende, mystiske og hyggelige ferieaktiviteter i uge 42 for børn i alle aldre. Gå i stenalderpigen LOLAs fodspor på Stiftsmuseet, kom tæt på hekse, trolddom og mystik i Museum Obscurum og kast dig ud i hyggelige byggeprojekter på De gamle Huse.

NB: Da der pga. forsamlingsforbud ikke kan være ubegrænset deltagerantal på museets udstillingssteder, SKAL billetter til entré og aktiviteter købes online.

Illustration

Tror du på hekse og troldmænd? Er der mere mellem himmel og jord? Og går du og venter på dit optagelsesbrev til et nyt liv på en troldmandsskole? Ja, så er efterårsferien i Museum Obscurum lige noget for dig. Her sætter vi nemlig fokus på den magiske verden med seks rundvisninger.

Illustration

Stiftsmuseet er der stenalder for alle pengene. Vores allertidligste forfædre fra stenalderen levede i harmoni med naturen. De var afhængige af dens rigdomme. Derfor har Museum Lolland-Falster som noget nyt lagt hemmelige kraftdyr rundt i udstillingen. Men kan du finde dem? Kronhjorten står rank i skoven, mens hunden holder vagt i familien. Over dem alle svæver ørnen og holder øje. Hvilket dyr er dit kraftdyr?

Illustration

Traditionen tro skruer vi op for stemningen i De gamle Huse, Maribos frilandsmuseum i uge 42, når vi afholder Tyg, hyg og byg som efterårsferieaktivitet. Her bliver der både mulighed for at bygge fuglehuse, lave bolsjer og skære græskar, og du kan som noget helt særligt møde nattens lydløse jægere - de smukke ugler.

Du kan læse mere her

ALLE billetter kan købes her

Vær opmærksom på, at der øverst på siden er mulighed for at købe entrébilletter til de forskellige udstillingssteder.

Billetter til arrangementer og aktiviteter købes under det enkelte arrangement. Køber du billet til et arrangement er billetprisen INKLUSIVE entré.