Aktivitetskatalog

Kulturhistorie er mere end årstal, og museet vil meget gerne bruges i mange forskellige sammenhænge. Arbejder I med et tema i skolen, SFO'en børnehaven og fritidsklubben eller med et tværfagligt emne i undervisningen, er det oplagt at kontakte os. Vi målretter meget gerne en rundvisning eller en aktivitet på museet til netop jeres emne, uanset om det drejer sig om matematik, musik, idræt, biologi, dansk eller sørøvere, fastfood eller hvad, der lige rør sig for tiden. Hvis I ønsker at inddrage os i et specielt tema, skal I blot kontakte museets formidlingsafdeling senest en måned før arrangementet. Vi står også gerne til rådighed med vejledning og informationskurser for lærere og pædagoger inden for det ønskede emne.

 

Alle aktiviteter tilrettelægges i samarbejde med gruppens pædagoger eller lærere og med udgangspunkt i gruppens alder og forudsætninger.

 

Der er gratis entré for børnehaver, SFO'er, fritidsklubber og skoler til alle Museum Lolland-Falsters afdelinger. Rundvisninger, aktiviteter og kurser holdt på museet koster 750 kr. pr. time inden for almindelig arbejdstid. Udenfor museet koster aktiviteterne 750 kr. + moms + kørsel pr. time. Afhængigt af aktiviteterne kan der komme en materialepris. Der ydes 200 kr. pr. time i skolerabat.

 

Så tøv ikke med at kontakte museets formidlingsafdeling på asm@museumlollandfalster.dk og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.

 

Grafik Kulturland - reason to love life

Booking