DanishEnglishGerman

Hvad er der på STIFTSMUSEETS mørke loft?

Interiør

Hvor mange mennesker har været i Maribo og set STIFTSMUSEETS mørke loft, og hvad er der egentlig på loftet?

I 2021 giver Museum Lolland-Falster gæsterne en eksklusiv mulighed for at komme ind i museets ellers lukkede rum og magasiner i forbindelse med en håndfuld særomvisninger med et begrænset deltagerantal.

På omvisningen åbner vi for montrerne og tager de unikke genstande ud, så du kan komme helt tæt på dem. Vi låser også op til museets øverste etage, hvor du får lov til at komme helt op på det gamle og mørke loft, som har stået uforandret de sidste 50 år. Du møder samtidig en række af museets eksperter, der fortæller om deres yndlingsgenstande og historierne herom.

Vil du med, skal du være opmærksom på, at der er trapper og mørke rum. Pga. corona er der et begrænset deltagerantal. Det er først til mølle, og billetter bestilles her på siden.

Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Børn

29. juni 2021