DanishEnglishGerman

TIL MIDDAG HOS LOLA

Lola af Tom Björklund

EGN Lolland-Falster inviterer til middag hos LOLA.

Få en museumsoplevelse ud over det sædvanlige i fornemt selskab med EGN, Lola og Femern-udgravningernes flotte fund, mens I får mulighed for at smage retter, som Kok Peter Nøhr har udviklet med udgangspunkt i de råvarer vi har fundet spor af i LOLAs tyggegummi.

Denne aften får I en unik mulighed for at opleve Museum Lolland-Falsters LOLA-udstilling i selskab med én af udstillingens bagmænd og udviklere, museumsinspektør Marie Brinch og én af arkæologerne som deltog i museets udgravninger ved Femern-forbindelsen, museumsinspektør Vibeke Knöchel Christensen. Begge vil tage jer på en tur igennem den fantastiske fortælling om LOLA og de mange flotte fund der er fundet under udgravningerne.

I løbet af aftenen vil der i bedste EGN-stil blive serveret retter, som EGN-projektets kok Peter Nøhr har udviklet med udgangspunkt i de råvarer, der blev fundet spor fra i LOLAs tyggegummi:

LOLAs menu

Cremet grød på ristet emmer og enkorn med høost, hasselnødder og andebryst

Charcuterie af andepølse med syltet forårsgrønt

Bærdessert med granskudssukker, syltede blomster og granité

Der er tale om en nytænkende og spændende tilgang til de originale og lokale råvarer, og vi tør godt love jer en uforglemmelig smagsoplevelse i LOLAs helt fortryllende univers.

Prisen inkluderer entré til LOLA, rundvisning, LOLAs menu, 1 genstand (vælges ved køb af billet) samt vand ad libitum.

————————

EGN er et madkulturprojekt, som tager afsæt i madens evne til at samle, understøtte og styrke den fælles tilknytning, samhørighed og stolthed med udgangspunkt i Lolland-Falsters rige madkultur. EGN er forankret i både historien, nutiden og fremtiden.

EGN er for alle! Læs mere om projektet EGN – Lolland-Falster på www.egn-lollandfalster.dk Projektet er støttet af Nordea-fonden.


Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Priser

Børn og voksne, inkl. øl, vin eller saft
425

Dato

4. juni 2021

Tid

18:00 - 20:30

Sted

STIFTSMUSEET

Arrangør

STIFTSMUSEET

DEl

ANDRE ARRANGEMENTER OG UDSTILLINGER

No event found!

Søgning

Note: Danish only