Pressemeddelelse 23. marts 2018

Onsdag d.18. april 2018 øser Anne Gyrite ud af sine erfaringer og tegnekunnen med portrættet som omdrejningspunkt ved et særligt arrangement på Stiftsmuseet i Maribo.

Kom til portrætmasterclass med Anne Gyrite Schütt

Onsdag d.18. april 2018 øser kunstner Anne Gyrite Schütt ud af sine erfaringer og tegnekunnen med portrættet som omdrejningspunkt ved et særligt arrangement på Stiftsmuseet i Maribo

Det første særarrangement i forbindelse med Museum Lolland-Falsters udstilling FACE på Stiftsmuseet i Maribo bliver med den anerkendte portrætkunstner Anne Gyrite Schütt. Onsdag d. 18. april viser Anne Gyrite, hvordan et portræt bliver til. Men det er ikke kun Anne Gyrite, der tegner, - også publikum kan tegne med.

”Så tag endelig en tegneblok eller notesbog og tegnegrejet med, for aftenen bliver en blanding af foredrag og praktiske øvelser. Man behøver dog ikke at have forudsætninger eller at tegne med! Jeg vil også fortælle anekdoter fra min tid som tegner forskellige steder, ikke mindst som retssalstegner, her senest i Ubådssagen, hvor jeg var med på første retsdag d. 8. marts,” fortæller aftenens foredragsholder.

Mød op og få et indblik i en aktiv nutidig tegners erfaringer med alt fra retssalstegninger over TV og aviser til emigrantportrætter i Rusland, portrætmaleri og meget mere.

Masterclass og foredrag vil blive fulgt op senere i september med et intensivt kursus, hvor deltagerne selv skal tegne et portræt efter levende model med passioneret vejledning og hjælp fra Anne Gyrite.

Der er begrænset plads, så det er nødvendigt at tilmelde sig. Tilmelding til Anne Elmer, Museum Lolland-Falster: ae@museumlollandfalster.dk  senest d. 16. april.
For nærmere information kontakt: Anne Elmer: ae@museumlollandfalster.dk eller 51212513.

Hvor: Stiftsmuseet, Banegårdspladsen 11, 4930 Maribo
Hvornår: 18. april 2018 kl. 19.00
Pris: Voksne: 75 kr. Børn 10 kr.

--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--

Pressebilleder:

Kunstneren arbejder med portrættegning

Anne Gyrite Schütt

Anne Gyrite Schütt

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld