Pressemeddelelse 18. oktober 2018

Henover sæsonen har man på Stiftsmuseet i Maribo kunnet opleve udstillingen ‘FACE. En udstilling om dit ansigt’. Udstillingen kan opleves lidt endnu, men det er snart ved at være sidste chance. Nærmere bestemt er denne dag lørdag d. 27. oktober 2018.

Sidste chance

Lørdag d. 27. oktober 2018 er sidste mulighed for at opleve udstillingen ‘FACE. En udstilling om dit ansigt‘

Henover sæsonen har man på Stiftsmuseet i Maribo kunnet opleve udstillingen ‘FACE. En udstilling om dit ansigt’. Udstillingen kan opleves lidt endnu, men det er snart ved at være sidste chance.

“Vi oplever hele tiden, at udstillingen overrasker. Jeg har personligt fået mange positive tilbagemeldinger fra almindelige museumsbesøgende eller i forbindelse med særarrangementer holdt i tilknytning til udstillingen. Så min anbefaling er helt klart at tage en tur forbi Stiftsmuseet, hvis du endnu ikke oplevet udstillingen FACE”, fortæller Anne Elmer, formidler ved Museum Lolland-Falster.

Særudstillingen tager udgangspunkt i menneskets forunderlige ansigt, der for os alle er helt unikt. Her fortælles om ansigtets kulturhistorie frem til i dag. Hvad er det, der fascinerer os ved et andet menneskes ansigt? Hvorfor er vi vilde med at tage selfies? Tør du prøve at finde ud af, hvordan andre mennesker måske opfatter dine ansigtstræk? Og hvilken betydning tillægger vi ansigter? Stå ansigt til ansigt med dig selv og prøv nogle af de sjove digitale muligheder for at udforske dig selv mere.

Udstillingen er udarbejdet på baggrund af Museum Silkeborgs udstilling af samme navn.

Hvornår: sidste chance 27. oktober 2018
Hvor: Stiftsmuseet, Banegårdspladsen 11, 4930 Maribo
Pris: voksne 50 kr., børn u/18 år gratis

--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--

Pressebilleder:

Familieportræt

Foto: Museum Lolland-Falster

 

 

 

 

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld