Pressemeddelelse 8. november 2018

Aftenerne er lange og mørke, og nu giver Museum Lolland-Falster mulighed for at tilføre lidt uhygge til alt det mørke med en rundvisning i Museum Obscurum. “Det er helt klart noget særligt at besøge udstillingen efter mørkets frembrud”, fortæller Leif Plith Lauritsen, arkæolog og bygningsansvarlig ved Museum Lolland-Falster.

Cornelius’ mange verdner

Eksklusiv rundtur i Museum Obscurum på Falsters Minder torsdag d. 29. november 2018

Aftenerne er lange og mørke, og nu giver Museum Lolland-Falster mulighed for at tilføre lidt uhygge til alt det mørke med en rundvisning i Museum Obscurum.

“Det er helt klart noget særligt at besøge udstillingen efter mørkets frembrud”, fortæller Leif Plith Lauritsen, arkæolog og bygningsansvarlig ved Museum Lolland-Falster. Han fortsætter, “Jeg glæder mig til at fortælle udstillingens mystiske fortællinger og vise de særlige væsner frem, som virkelig kommer til deres ret i de mørklagte rum”, smiler Leif Plith Lauritsen, der er aftenens guide.

Denne aften bliver der lagt særlig vægt på fortællingen om manden bag udstillingens store samling, den lidenskabelige samler, opdagelsesrejsende og købmand, Cornelius S.C. Rödder.

“Rundvisningen er årets sidste med Cornelius’ mange verdner som tema, så jeg håber, der er mange, der har lyst til at være en del af denne oplevelse. Ud over at besøge museet efter lukketid vil man også kunne gå derfra med en lidt mere kritisk holdning til al den information, vi får serveret til hverdag. Udstillingen stiller nemlig spørgsmål til, hvad vi skal, kan og bør tro på,” afslutter Leif Plith Lauritsen.

Da der kun er plads til max. 25 personer til rundvisningen, skal billetter bestilles på forhånd. Rundvisningen aflyses, hvis der er under 10 tilmeldte. Billetterne bestilles på tlf.: 54 85 13 03 (i Turistinformationens normale åbningstid) eller ved direkte henvendelse i Den gamle Købmandshandel/Turistinformationen i Nykøbing F. Køb af billetter er efter først-til-mølle-princippet. Der er mulighed for at betale i Den gamle Købmandshandel eller via MobilePay ved telefonisk kontakt.

Hvor: Falsters Minder, Færgestræde 1A, 4800 Nykøbing F.
Hvornår: 29. november 2018 fra 19.45-21.30. Rundvisningen påbegyndes kl. 20 og varer ca. en time. Dørene lukkes derfor kl. 20.
Pris: voksne 75 kr., børn u/ 18 år 25 kr. 

For yderligere information og interview kontakt: Leif Plith Lauritsen på 60 62 80 99
lpl@museumlollandfalster.dk

--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--

Pressebilleder:

Mørket indhyller museum og gæster. Foto Museum Lolland-Falster

Mørket indhyller museum og gæster. Foto Museum Lolland-Falster

 

 

 

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld