Pressemeddelelse 13. juni 2019

Når årets særudstilling Stilleben på bordet – en moderne fortælling om herregårde åbner på Reventlow-Museet Pederstrup den 21. juni 2019, er der en særlig overraskelse inkluderet. Den leveres af Steen Koerner Studio.

Papirklip – en installation af Steen Koerner Studio

Ekstra element til årets særudstilling på Reventlow-Museet Pederstrup

Når årets særudstilling åbner på Reventlow-Museet Pederstrup den 21. juni, er der en særlig overraskelse inkluderet. Den leveres af Steen Koerner Studio.

Steen Koerner er koreograf, iscenesætter og electric boogie-danser og medstifter af streetdance-gruppen Out of Control 1987. Han har blandt andet skabt koreografien til Nøddeknækkeren og er super aktuel med Cykelmyggen Egon.

Sten Koerner skal ligesom de øvrige udstillere i Stilleben på bordet – en moderne fortælling om herregårde skabe en installation på bordet. Den tager afsæt i papirklip og er med i årets særudstilling på Reventlow-Museet Pederstrup, som optakt til året Lys over Lolland i august, hvor Steen Koerner Studio spiller en central rolle.

Særudstillingen Stilleben på bordet – en moderne fortælling om herregårde kan ses i perioden den 21. juni til 29. september 2019.

Yderligere oplysninger fås hos Ulla Schaltz 2559 3454 / uls@museumlollandfalster.dk

Hvornår: 21. juni - 29. september 2019 i museets åbningstid
Hvor: Reventlow-Museet Pederstrup, Pederstrupvej 124, 4943 Torrig L.
Pris: Almindelig entré, voksne 50 kr., børn u/18 år gratis. Der kan forekomme forhøjede priser i forbindelse med arrangementer de pågældende dage.

 

NB: Ved en fejltagelse er billedet Papirklip også udsendt med pressemeddelelse om sommerrundvisninger på Pederstrup. Det hører til her, og det skal naturligvis krediteres.

 

--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--

Pressebilleder:

 

Papirklip

Papirklip, foto: Steen Koerner Studio

 

 

 

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld