Pressemeddelelse 13. august 2019

Søkrig, havmøller, kystfiskeri, fyrtårne, helligkilder og kystændringer er alle emner, som deltagerne i Museum Lolland-Falsters kulturhistoriske mc-tur i år vil stifte bekendtskab med. Turen har nemlig vand og kyster som tema. Årets motorcykeltur finder sted d. 8. september 2019.

Foto: Else Glerup

Vand for motorcyklister

Museum Lolland-Falsters årlige kulturhistoriske motorcykeltur har vand som tema

Søkrig, havmøller, kystfiskeri, fyrtårne, helligkilder og kystændringer er alle emner, som deltagerne i Museum Lolland-Falsters kulturhistoriske motorcykeltur i år vil stifte bekendtskab med. Turen har nemlig vand og kyster som tema.

Den kulturhistoriske motorcykeltur er efterhånden blevet en tradition for mange motorcyklister, - de deltager år efter år. Mange kommer langvejs fra for at være med, og alle kan være med, unge som ældre, nye motorcykler såvel som veteranmotorcykler.

“Vi kører nemlig turen med en hastighed på max 70 km/timen. Og vi tilbyder altid de ældste motorcykler at køre forrest. Turen, der er på ca. 70 km, forsøger vi at lægge, så vi kommer ud på så mange små og spændende biveje som muligt,” fortæller Anne Elmer, museumsformidler ved Museum Lolland-Falster, der er turens planlægger og guide.

Turen begynder ved p-pladsen ved Skansen for enden af Skansevej i Nysted. Man kan møde op fra kl. 10 og få en god snak med de andre deltagere inden afgang kl. 11. Turen slutter ved Femernudgravningerne i Rødbyhavn.

For nærmere information kontakt Anne Elmer, 51 21 25 13 / ae@museumlollandfalster.dk

Hvor: p-pladsen ved Skansen for enden af Skansevej i Nysted
Hvornår: søndag d. 8. september 2019, afgang kl. 11
Pris: voksne 75 kr., børn gratis

--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--

Pressebilleder:

Motorcyklister holder pause i græsset. Foto: Else Glerup

I år er vandet og kysterne temaet for Museum Lolland-Falsters motorcykeltur. Foto: Else Glerup

 

 

Museum Lolland-Falster
Frisegade 40, 4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 84 44 00
Mail: post@museumlollandfalster.dk

Telefontid:
Tirsdag - torsdag: 10-14
Fredag: 10-13

Afmeld