Pressemeddelelse 10. oktober 2019

Efteråret er over os, og de mørke aftner kommer nærmere og nærmere. Og det er netop mørket, der er omdrejningspunktet, når Frilandsmuseet og Domkirken i Maribo slår dørene op sidste dag i oktober og holder allehelgensaften – med alt, hvad det indebærer.

Allehelgensaften – med mørke, uhygge og spændende fortællinger

Mørket og uhyggen breder sig på Frilandsmuseet i Maribo d. 31. oktober

“Vi glæder os over, at vi igen skal afholde allehelgensarrangement på Frilandsmuseet. Sidste år kunne vi mærke en utrolig stor interesse for arrangementet, og vi har derfor tilføjet nogle nye og spændende elementer”, fortæller Anne-Lotte Sjørup Mathiesen, formidlingsinspektør ved Museum Lolland-Falster, og fortsætter: “Der er en helt utrolig stemning på Frilandsmuseet og ved Domkirken denne aften. Alt er omgivet af mørket, og man ved jo aldrig, hvad det er, der pusler i busken eller kaster en lang skygge.”

Igen i år har Museum Lolland-Falster indgået et samarbejde med domkirken, så aftenen vil byde på besøg begge steder. I år slår vi dørene op til Frilandsmuseet allerede kl.17, hvorfor man i år kan bestille og spise sin aftensmad på museet. Maden bestilles på forhånd ved billetbestilling på place2book (https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=pa80bs4qjc), hvor man også kan bestille kaffe/kage, hvis man er mere til det søde.

Aftenens program:

17.00: Frilandsmuseet slår dørene op, og man kan se museet i mørke, inden fortællingerne går i gang

17.30: Salg af suppe & kaffe/kage på Frilandsmuseet (bestilles på forhånd)

18.00: Gå på opdagelse på Frilandsmuseets område, hvor der fortælles i husene

18.00: Bliv spået med tarotkort

19.45: Afgang fra Frilandsmuseet til Domkirken; vi går i samlet flok, eller man kan køre i egen bil

20.00: Fortællinger i Domkirken ved dæmpet belysning

20.20: Hold I besøger kirkens loft, & hold II besøger kirkegården

20.40: Hold II besøger kirkens loft & hold I besøger kirkegården

Ca. kl. 21.00: Tak for i aften

For nærmere information kontakt: Anne-Lotte Sjørup Mathiesen, asm@museumlollandfalster.dk / 2559 3456

Hvornår: 31. oktober 2019 kl. 17-21
Hvor: Frilandsmuseet, Meinckesvej 5, 4930 Maribo
Pris: voksne 60 kr., børn u/18 år 10 kr.

Flagermuslygte

Foto: Museum Lolland-Falster