Pressemeddelelse 16. oktober 2019

Lørdag d. 2. november er der jazzkoncert med Bo Stief på Stiftsmuseet i Maribo i forbindelse med den nationale Spil Dansk uge i uge 44.

Jazz at the Museum

Koncert med musikeren og komponisten Bo Stief på Stiftsmuseet i Maribo

Musiker og komponist Bo Stief, der spiller på både kontrabassen og den halvakustiske femstrengede bas, gæster Stiftsmuseet i Maribo d. 2. november, hvor han giver koncert.

“Denne lørdag vil der være en helt særlig stemning på Stiftsmuseet, når det gamle hus bliver fyldt med dejlig musik. Her kan du nyde tonerne af Bo Stief, der spiller på en personlig, syngende og lyrisk måde med opfindsomhed og talent,” fortæller Alexandra Damgaard, museumsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

Siden 1980 har Bo Stief ledet egne grupper med stor succes, heriblandt Bo Stief 5, Chasing Dreams, Dream Machine, Soundtrack og Bo Stief ”One Song” samt nye Bo Stief Nordic Root. Bo Stiefs melodiøse og forskelligartede kompositioner skaber et stemningsfyldt soundtrack til nutidens univers. Bo medvirker ligeledes på den Grammypremierede produktion ”Aura” med Miles Davis.

Bo Stief er vinder af: Ben Webster pris / Django Dòr pris / DJBFA hæderspris / Årets Musikmenneske (B.T.).

Bo Stief har de sidste 50 år spillet på musikscenerne verden over med andre veletablerede musikere. Heriblandt kan nævnes Miles Davis, Dexter Gordon, Ben Webster, Don Cherry, John Scofield, Steve Swallow, Stan Getz, Eddie Harris, Chet Baker, Toots Thielemann, Pili Pili med Angelique Kidjo og mange andre. Også på den danske scene er Stief overmåde aktiv. Forskellige navne som Sanne Salomonsen, Palle Mikkelborg, Sebastian, Midnight Sun og Søs Fenger samt Bobo Moreno er blandt de navne, som har nydt godt af Bos musiceren.

Inkluderet i billetten er 1 glas vin/øl/vand og lidt snacks. Koncerten varer en time uden pause.

Koncerten afholdes i forbindelse med den nationale Spil Dansk Uge i uge 44.

Kontaktperson: Alexandra Damgaard, ada@museumlollandfalster.dk / 2559 3453

Hvor: Stiftsmuseet, Banegårdspladsen 11, 4930 Maribo
Pris: 75 kr. inkl. 1 glas vin/øl/vand + snacks. Billetter kan købes via https://www.place2book.com/da/sw2/sales/gcxewof60c fra torsdag d. 17. oktober 2019
Hvornår: lørdag d. 2. november kl. 15-16