Pressemeddelelse 9. juni 2020

Torsdage i juni og juli slår Reventlow-Museet dørene op til stemningsfyldte og romantiske sommeraftner. Billetter skal bestilles på forhånd.

Romantisk sommeraften på Reventlow-Museet

Gå på opdagelse i den smukke herregård med museumsinspektør Louise Sebro

Torsdage i juni og juli slår Reventlow-Museet dørene op til stemningsfyldte og romantiske sommeraftner, hvor du kan opleve den smukke herregård på en helt ny måde.

“På disse aftner hensættes publikum i en helt særlig stemning, hvor jeg vil skabe en fortælling, der giver et indblik i hele familien Reventlows liv. Kærlighed, fest og stemning vil være omdrejningspunkterne for aftenen, der bliver krydret med små og sjove anekdoter fra familiens liv”, fortæller Louise Sebro, museumsinspektør ved Museum Lolland-Falster.

Der bliver også mulighed for selv at gå på opdagelse i de smukke rum, hvor der i år er lavet små scenarier, der fortæller om, hvad der blev spist og drukket hos familien Reventlow.

“På disse aftner bliver der naturligvis tændt lys i de gamle lysekroner, så vi får sat gæsterne i den helt rette stemning,” afslutter museumsinspektøren, der glæder sig til igen at kunne invitere gæster indenfor i de gamle stuer.

Da der er begrænset antal pladser til de romantiske sommeraftner, skal du købe din billet på forhånd. Billetterne til denne uges rundvisning kan bestilles her: https://place2book.com/da/sw2/sales/qrtlyj2u7w og fremadrettet benyttes Billetexpressen til billetsalg.

De romantiske sommeraftner starter d. 11. juni og kører indtil videre til og med skolernes sommerferie.

Udover de romantiske sommeraftner, er der naturligvis også mulighed for at besøge Reventlow-Museet på traditionel vis. Her skal du dog også sørge for at købe din billet på forhånd til et bestemt tidsrum. Dette gøres også via Billetexpressen: https://museumlollandfalster.billetexpressen.dk/event/sheet/entrebilletter-reventlow-museet-0BC58F98481440BFAF5D7D6F2FD1D640

For yderligere oplysninger og interview kontakt:
Louise Sebro på: 25 59 34 57 / los@museumlollandfalster.dk

Aftenstemning ved Pederstrup