Pressemeddelelse 30. juni 2020

Femern A/S og Museum Lolland-Falster åbner for de arkæologiske udgravninger ved Rødbyhavn og inviterer til en spændende eftermiddag. Onsdag den 8. juli kan du opleve en arkæologisk udgravning ved Rødbyhavn og høre mere om danmarkshistoriens største tunnelprojekt.

Åben arkæologisk udgravning - Femern Bælt-projektet

Se og hør mere om jernalderbosætninger fundet ved de arkæologiske udgravninger forud for Femern Bælt-forbindelsen

Femern A/S og Museum Lolland-Falster åbner for de arkæologiske udgravninger ved Rødbyhavn og inviterer til en spændende eftermiddag. Projektleder Bjørnar Måge fra Museum Lolland-Falster vil fortælle om jernalderbebyggelse i området og om ny viden fra de arkæologiske udgravninger.

Der vil være gratis kaffe, te og kakao til alle besøgende.

Program:

Kl. 13: Der åbnes og bydes velkommen

Fra kl. 13-16 vil der løbende være aktiviteter i området – oplev blandt andet:

• Hør om danmarkshistoriens største tunnelprojekt under Femern Bælt
  • Rundvisning i udgravningen kl. 13.15, 14.00 og 15.00
  • Se fund og hør mere om de arkæologiske udgravninger
  • Byg en stenaldergrav
  • Vær selv arkæolog og gør et spændende fund i vores mobile udgravning

Af hensyn til myndighedernes restriktioner vedrørende COVID19 kan der maksimalt deltage 50 personer pr. rundvisning.

Hvornår: onsdag den 8. juli kl. 13 – 16
Hvor: kør til enden af Sulkavavej, 4970 Rødby
Pris: gratis entré

Pressebillede:

Oversigtsfoto

Oversigtsfoto der viser et af husene på den udgravning, man kan besøge i forbindelse med den åbne udgravning. Foto Museum Lolland-Falster