Pressemeddelelse 10. juli 2020

Kom med Museum Lolland-Falster på rundvisning i den gamle købstad og nyd kaffe og kage på Hotel Saxkjøbing efterfølgende.

Sakskøbing - byen under overfladen

Vidste du, at Sakskøbing by kendes helt tilbage i middelalderen? At den danske konge Christoffer II engang boede i byen? Eller hvorfor der er så stor niveauforskel mellem byen og havnen? Det, og meget mere, kan du få indblik i, når Museum Lolland-Falster inviterer børn og voksne til at komme med en tur rundt i den gamle købstad. Vi går på opdagelse i byens gamle gader og kommer helt tæt på historien.

“Jeg glæder mig til at vise den gamle købstad frem og udpege nogle at de helt centrale steder i byen, som knytter sig til betydningsfulde personer og begivenheder,” fortæller Anne-Lotte Sjørup Mathiesen, formidlingsinspektør ved Museum Lolland-Falster og en af byvandringsguiderne.

Byvandringen varer ca. en time og slutter hos Hotel Saxkjøbing, hvor du kan nyde kaffe og kage. Arrangementet slutter cirka kl. 16.30.

Regeringens sommerpakker giver 50 % rabat på selve byvandringen.

Vi holder naturligvis god afstand og giver plads til den gode historie. Tilmelding kræves, og der er begrænset antal pladser. Turen er for både børn og voksne. Køb billet via https://museumlollandfalster.billetexpressen.dk/event/sheet/sakskobing-byen-under-overfladen-76F5E2BFA66C4FD1B113F95E89659E78

Byvandringerne er arrangeret i samarbejde med Hotel Saxkjøbing.

Hvornår: 16. juli og 30. juli, begge dage fra kl. 14. Sidste tilmelding dagen før kl. 10.

Mødested: Torvet, ved Roepigerne, 4990 Sakskøbing

Pris: 135 kr. efter rabatten er fratrukket

NB.: Max. 25 personer pr. tur.

Pressebillede:

Torvet i Sakskøbing