Pressemeddelelse 10. august 2020

Kom med på rundvisning, hvor vi besøger de gamle, stråtækte bindingsværkshuse og træder tilbage til en tid, inden industrialiseringen forandrede verden.

Kom helt tæt på De gamle Huse

Eksklusiv rundvisning for medlemmer af CulturePoint d. 30. august 2020

Her stifter vi bekendtskab med skolemesteren, smeden, mølleren, bonden, husmanden og kapellanen og besøger de huse, der for 2-300 år siden var deres. Vi går en tur i de små, lavloftede rum, snakker erhverv og kaster lys over, hvordan det var at leve på landet i ’gamle dage’ som mand, kvinde og barn. Hvad fik man at spise, hvordan sov man, og hvad skete der egentlig, når en i husstanden afgik ved døden?

“De gamle Huse i Maribo er grundlagt i 1927 af Axel Holck. Han ønskede at bevare den truede bygningskultur og ikke mindst give de besøgende et glimt af forfædrenes tid. Denne søndag får du som CulturePoint-medlem mulighed for ikke blot at få et glimt, men at komme helt under huden på vores fælles fortid,” fortæller Vibeke Knöchel Christensen, museumsinspektør ved Museum Lolland-Falster og dagens rundviser.

Da der er begrænset plads i De gamle Huse, kan der kun være 25 gæster med på rundvisningen, så køb din billet allerede nu: https://museumlollandfalster.billetexpressen.dk/event/sheet/eksklusiv-rundvisning-pa-de-gamle-huse-B3E85E0767974189B188F0255D52485D

Rundvisningen er arrangeret i samarbejde med CulturePoint.

Ønsker du at deltage i en af de eksklusive rundvisninger, kan du helt gratis blive medlem af CulturePoint her: https://culturepoint.dk/.

Hvornår: 30. august kl. 11-12

Hvor: De gamle Huse, Meinckesvej 5, 4930 Maribo

Pris: særpris for CulturePoint-medlemmer - 75 kr. for voksne, børn u/18 år 25 kr.

Pressebillede:

Gæster på rundvisning. Foto: Ingrid Riis