DanishEnglishGerman

Køb filmen: Bag Lolas øjne

VORES FORFÆDRE GIK PÅ SAMME JORD SOM VI. DE KIGGEDE PÅ DEN SAMME HIMMEL. DE GRINEDE, GRÆD, ELSKEDE OG HADEDE. LIGESOM VI MÅTTE DE FORHOLDE SIG TIL, HVAD DET VIL SIGE AT VÆRE ET MENNESKE.

Med udgangspunkt i stenalderpigen Lola forsøger vi at komme ind bag stenaldermenneskets øjne. Hvordan så de verden? Hvordan opfattede de sig selv? Og kan vi spejle os i et stenaldermenneske trods en kløft mellem os på tusindvis af år?

1. Klik på linket til Place2Book
  2. Udfyld formularen – og køb
  3. Du modtager en kvittering på mail – linket til filmen er i beskedfeltet i denne mail

Køb adgang til filmen på Place2Book

OBS! Du og din husstand har personlig adgang til denne film, og du ikke må sende filmen til personer udenfor din husstand.

Klikbar illustration - se trailer til filmen

Filmene er udviklet i et samarbejde mellem Museum Vestsjælland, Museum Lolland-Falster, Frederiksbergmuseerne, Oplevelsescenter Nyvang og Observatoriet i Brorfelde.

Projektet er støttet af Beckett-Fonden, Augustinus Fonden og Slots- og Kulturstyrelsen

Sidst ændret:
Del nyhed: