Julebutik i Langgade

Besøg byens hyggeligste julebutik i Langgade, hvor du finder alt, hvad julehjertet og ganen begærer.

 

Om lidt begynder den helt store nedtælling til en håndfuld dage fyldt med røde huer, glimmerdryssede kugler, duften af gran, traditioner og hygge i venner og families nærvær, og lige midt i Nykøbing har museet dedikeret en hel butik til at blive fyldt med jul, jul og mere jul, der kan være med til at gøre december lidt mere julet.  

Man kan kun komme i godt humør, når man besøger vores nye julebutik i Langgade 2. Her finder du al den julepynt, du ikke vidste, du drømte om. Forkæl dig selv med lidt nyt til træet, find den perfekte værts- eller værtindegave til julefrokosten eller få startet på indkøb af kalendergaver til en, du holder af. Vi har alt fra engle, kugler, nisser og lys til den skønneste sukat og pomerans til julekagerne og naturligvis også de fineste kagedåser til dit hjemmebag. 

Julebutikkens varer er nøje udvalgt og emmer af en god gammeldags dansk jul. Dengang bedstefar var barn, hvor kræmmerhusene indeholdt peberkager, julehjerterne var røde og hvide, og en julekalender var med 24 paplåger. 

 

Vi holder åbent fra tirsdag til fredag kl.11-17 frem til og med 22. december – så kig endelig ind og nyd den gode stemning.

Sidst ændret:
Del nyhed:

Søgning

Note: Danish only