Oplevelse for alle

Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag: kl. 10.00 – 16.00
Onsdag: kl. 10.00 – 16.00
Torsdag: kl. 10.00 – 16.00
Fredag: kl. 10.00 – 16.00
Lørdag: kl. 10.00 – 16.00
Søndag: kl. 10.00 – 16.00 

Gælder indtil 25. september

De gamle huse

Historie, kultur og spændende AKTIVITETER

En familie på stylter

Midt i det naturskønne Naturpark Maribosøerne ligger DE GAMLE HUSE. Det er Maribos frilandsmuseum. En lille perle, der giver oplevelser fra gamle dage til både krop og sjæl. Træd 200 år tilbage i tiden og indsnus stemningen. Gå på opdagelse i de gamle bindingsværkshuse fra Lolland-Falster og mærk, hvordan det var at leve på landet i ’gamle dage’.
Bevæg dig rundt på en stor historisk scene, hvor kulisserne er autentiske huse med originale genstande. Her vækkes almindelige menneskers hverdag og livsvilkår til live med små scenarier, der illustrativt viser livet på landet i 1800-tallet.

DE GAMLE HUSE i Maribo er fuldt af sjove aktiviteter for børn. Det er stedet, hvor du kan udleve dit indre legebarn med flere forskellige gamle landsbylege.

Det sker

No event found!

Årskort

Brænder du for spændende oplevelser, smukke omgivelser og fantastiske udstillinger – så er et årskort til Museum Lolland-Falster lige noget for dig.
Her får du adgang til et væld af oplevelser i dit lokalområde, med bl.a. 50 % på museets særarrangementer, 10 % når du handler i vores butikker og ikke mindst gratis adgang til alle fire udstillingssteder – MUSEUM OBSCURUM i Nykøbing, DE GAMLE HUSE i Maribo, STIFTSMUSEET i Maribo og 
REVENTLOW-MUSEET PEDERSTRUP.

Vi tilbyder to typer af kort:

  • Et personligt kort, der giver adgang for kortindehaveren.
    Prisen for dette kort er: 225 kr. 
  • Et personligt kort, der giver adgang for kortindehaveren og en valgfri ledsager.
    Prisen for dette kort er: 375 kr.

Kortet gælder i et år fra udstedelsesdatoen.

Ønsker du at få alle fordelene ved et årskort til Museum Lolland-Falster, kan kortet købes i museets butikker eller bestilles ved at skrive til os.

Museum lolland falster årskort