Hvad tror du på?

Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag: kl. 10.00 – 16.00
Onsdag: kl. 10.00 – 16.00
Torsdag: kl. 10.00 – 16.00
Fredag: kl. 10.00 – 16.00
Lørdag: kl. 10.00 – 15.00
Søndag: lukket

Gælder indtil 2. april

museum obscurum i nykøbing falster

en udstilling På grænsen til virkeligheden

Varulv

Hun-varulv, 15 år gammel

Kom på eventyr i den hemmelige samling

På MUSEUM OBSCURUM i Nykøbing Falster kan du opleve samleren Cornelius S.C. Rödders  mange uhyggelige og mærkværdige fund fra hele verden. Her får du muligheden for at gå på opdagelse i den “hemmelige” kryptozoologiske samling. Hvor du kan se væsner, du kun har drømt om! Hvad der er fantasi eller virkelighed – det ved kun du!

Vær kritisk! Hvad tror du på?
I Cornelius’ hjem i MUSEUM OBSCURUM mødes fortidens og nutidens tro og overtro. Lad dig fortrylle af historier, fabeldyr og fantastiske fortællinger. Men vær kritisk, for hvem afgør, hvad der er tro eller overtro? Derfor må du spørge dig selv: Hvad tror jeg på ? For at du ikke forlader vores museum i Nykøbing Falster uoplyst, hjælper vi dig gerne lidt på vej; søg, og du skal finde – med solen og månen som kompas.

Fundet af Cornelius’ okkulte museum
Under en renovering af vores museum i 2017 fandt vores ansatte et ukendt rum med en særlig samling. I gamle kasser fandt vi ukendte væsner og fortegnelser over en samling, som Cornelius havde holdt hemmelig for offentligheden.

Hvad betyder obscurum?
Obscurum kommer af det latinske ord obscura og kan betyde mørke, det ukendte og skyggefulde. Derfor brugte Cornelius også MUSEUM OBSCURUM om sin udstilling. Den kan du opleve på vores museum i Nykøbing Falster.

Er du nysgerrig på mere?
Så kan du se, hvad vi har af særlige arrangementer og events i vores kalender .
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev . Her får du særlige invitationer til vores nye udstillinger, og du hører om de nyste opdagelser og arkæologiske fund ved MUSEUM LOLLAND-FALSTER. Vil du opleve mere af MUSEUM OBSCURUM? Så kan du købe årskort til MUSEUM LOLLAND-FALSTERS fire udstillingssteder og besøge MUSEUM OBSCURUM så ofte du vil. Med et årskort får du rabatter på udvalgte særarrangementer og i museets butikker. Læs mere og køb dit årskort her .

Vi byder dig velkommen i
MUSEUM OBSCURUM i Nykøbing Falster

Nyheder