Skoler og insti­tutioner

Intro

Skal du på tur med din klasse eller stue? Eller står du og mangler en ny og anderledes vinkel i undervisningen? Så er DE GAMLE HUSE i Maribo stedet, der kan opfylde dine ønsker. Vi tilbyder forskellige former for rundvisninger, undervisningsforløb og introduktioner til gamle landsbylege – og vi skræddersyr dem, så de passer til netop jeres behov.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud her:  bestilling@museumlollandfalster.dk

Se de forskellige tilbud her

på egen hånd

I er altid velkomne til at gå på opdagelse i DE GAMLE HUSE på egen hånd. Dog vil vi opfordre jer til at melde jeres ankomst på forhånd, så vi kan sørge for, at der ikke er for mange på frilandsmuseet ad gangen.

Under jeres besøg kan I frit bruge de gamle lege, skolestuen eller gå på opdagelse i de gamle huse. I er naturligvis også velkomne til at spise madpakker på området.

Kontakt os her: bestilling@museumlollandfalster.dk

To små piger, der prøver den gamle landsbyleg ‘galgespil’

Praktisk information

Institutioner og skoler kommer gratis ind på DE GAMLE HUSE i Maribo. Dette gælder også for de undervisere og pædagoger, der ledsager klasser i undervisningsøjemed, og grupper af børn i tilknytning af institutioner.

I er velkomne til at nyde jeres medbragte madpakker på området. Der er mulighed for både at sidde inde og ude. Ønsker I at sidde inde, skal det aftales med museet på forhånd.

I er velkomne til at besøge frilandsmuseet uden for almindelig åbningstid. Kontakt museet og aftal nærmere.

Kontakt bestilling@museumlollandfalster.dk hvis du/I har yderligere spørgsmål. 

Piger hænger på hovedet fra klatrestativ

før og efter besøget

DE GAMLE HUSE har udviklet fem formidlingsfilm, som I er velkomne til at bruge i undervisningsøjemed eller som en forberedelse til jeres besøg på frilandsmuseet. Filmene dykker ned i hverdagsemner, som er relaterbare til nutiden og kan dermed være med til at give en forståelse for ’de gode gamle dage’.
Se formidlingsfilmene her

Søgning

Note: Danish only