Bliv frivillig

Vil du være med?

På Museum Lolland-Falster arbejder vi med formidling inden for mange forskellige områder for at gøre et besøg hos os til en helhedsoplevelse. Hen over sæsonen samarbejder vi derfor med en bred vifte af frivillige og eksperter, der hver især har en ekspertise, som faglighed, års erfaring og passion har været med til at skabe. Noget, man ikke bare lige kan tilegne sig. Derfor er disse samarbejder uundværlige for museet. 

Der er mulighed for at blive frivillig på museets fire udstillingssteder, hvor formidlingen og publikumskontakt er i højsæde. Det frivillige arbejde kan imidlertid også foregå bag murene, hvor vi bl.a. arbejder med museets store samling af genstande, arkivalier og billeder.

Vi har både arrangementsfrivillige, frivillige til Havelavet og Håndværkerlavet i DE GAMLE HUSE og et Dragtlav, der syr dragter til både DE GAMLE HUSE og REVENTLOW-MUSEET PEDERSTRUP.

Har du lyst til at være en del af Museum Lolland-Falsters frivilligkorps kan du kontakte frivillig@museumlollandfalster.dk og høre nærmere.