Fem fantastiske fortællinger

Dyk ned i fem nye podcasts med 5 super spændende historier

Elsker du at fordybe dig i gode fortællinger? Så har vi fem helt nye historier til dig – reportager fra fortidens Sjælland.

Så gå ind på din foretrukne podcast- og lydbogsapp og søg efter Egnsvis eller Museum Lolland-Falster for at fordybe dig i vores fælles historier!

Museum Lolland-Falster har i samarbejde med Museum Vestsjælland, Frederiksbergmuseerne, Oplevelsescenter Nyvang og Observatoriet indgået et samarbejde med forlaget Lindhardt & Ringhof om udgivelse af podcasts.

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Lindhardt & Ringhof. Samarbejdet betyder, at vi nu udgiver fem helt nye podcasts på hele 16 forskellige podcastplatforme. Det drejer sig om Bookbeat, Bookmate, Chapter, Kobo, Mofibo, Nextory, Podimo, Saxo Premium, Tales, Ereolen, Saxo, WilliamDam, Gucca, Sesamy, Plusbog og Bog og Idé.

Du kan høre om stenalderens kærlighedsliv, 1800-tallets pennevenner, 2. verdenskrigs feltmadrasser, et stort kunsttyveri og dykke ned i vores galakses storslåede mørke

En spændende podcast om jagten på Lola

Find den her:

De resterende platforme er stadig ved at gøre vores podcasts klar

Projektet og udgivelsen er gjort mulig med støtte fra Augustinus Fonden, Beckett-Fonden og Slots- og Kulturstyrelsen.

De fem podcast er udviklet og udgivet i samarbejdsprojektet Online kulturformidling. Spørgsmål til projektet og udgivelsen kan rettes til projektleder Jonas Abkjær Andersen (jaa@vestmuseum.dk og telefon 25 59 38 51).

Søgning

Note: Danish only