For skoler og insti­tutioner

Intro

Skal du på tur med din klasse eller stue? Eller står du og mangler en ny og anderledes vinkel i undervisningen? Så kom til STIFTSMUSEET i Maribo. Vi tilbyder forskellige former for rundvisninger og undervisningsforløb og og vi skræddersyr dem, så de passer til netop jeres behov.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud her:  bestilling@museumlollandfalster.dk

Se de forskellige tilbud her

på egen hånd

I er altid velkomne til at gå på opdagelse på STIFTSMUSEET på egen hånd. Dog vil vi opfordre jer til at melde jeres ankomst på forhånd, så vi kan sørge for, at der ikke er for mange på museet ad gangen.

Under jeres besøg er I naturligvis også velkomne til at spise madpakker på området, kontakt os for at booke madpakkerummet. 

Kontakt os og bestil tid her: bestilling@museumlollandfalster.dk

Børn kigger ind i montre

Praktisk information

Institutioner og skoler kommer gratis ind på STIFTSMUSEET i Maribo. Dette gælder også for de undervisere og pædagoger, der ledsager klasser i undervisningsøjemed, og grupper af børn i tilknytning af institutioner.

I er velkomne til at nyde jeres medbragte madpakker på området. Ønsker I at sidde indenfor, skal det aftales med museet på forhånd.

I er velkomne til at besøge STIFTSMUSEET uden for almindelig åbningstid. Kontakt museet og aftal nærmere.

Kontakt bestilling@museumlollandfalster.dk hvis du/I har yderligere spørgsmål. 

Stenøkse i LOLA udstillingen
Børn på Stiftsmuseet

før og efter besøget

Som supplement til LOLA udstillingen har museet udviklet et stenalderforløb “Smag på stenalderen”, som I kan læse om her.

Museet har flere undervisningsforløb, både på STIFTSMUSEET og på vores andre udstillingssteder og disse kan ses her: 

Søgning

Note: Danish only