MIG OG MIN BY

Mig og min by

En udstilling for børn lavet sammen med børn. Udstillingen er for børn i alderen 2-8 år og deres familier. Desuden er der forløb for børnehaver og 0. klasser. I udstillingen træder man ind i et børneunivers – en fantasiby. Her bor skygningerne. De lever et skjult liv i byen, hvor de samler på ting. Lige som et museum. Ting er spor fra mennesker og fortæller historier om de mennesker og deres liv. Måske de har solgt pølser eller slik? Måske de har hængt vasketøj på en snor eller lagt en mariehøne til at sove?

Udstillingen er lavet i samarbejde med børnehaven Rydsmarken i Maribo. Sammen med museets inspektører har børnene været på opdagelse i egen by, fundet ting og klatret på ruiner. Bagefter var børnene på besøg helt oppe under loftet på det hemmelige magasin, og her valgte de deres genstande, ting der skal udstilles i MIG OG MIN BY.

Til udstillingen følger historien om skygninger. Den passer ideelt til, at man på egen hånd også går på opdagelse i egen by inden besøget på museet.
Der er forløb for børnehaver og 0. klasser. Der findes både forløb med rundvisning i udstillingen, forløb i jeres egen by og et langt forløb med både rundvisning og forløb i egen by. Se mere på museets hjemmeside her: https://museumlollandfalster.dk/forside/undervisning/ eller book forløb på: bestilling@museumlollandfalster.dk

Udstillingen Mig og Min By åbner 13. juni på Stiftsmuseet i Maribo og står frem til 24. februar 2024.

Børn i byen
Børn i byen
Børn i byen

Søgning

Note: Danish only