Guidede ture

Familier og grupper

Rundvisning på Pederstrup

Er du ved at arrangere en familieudflugt eller en fødselsdag? Ønsker du at forkæle venner og familie med historiske oplevelser? Så kom til REVENTLOW-MUSEET PEDERSTRUP, stedet, der kan opfylde dine ønsker. Vi tilbyder rundvisninger både på herregården og i parken, og vi skræddersyr dem, så de passer til netop den oplevelse, I efterspørger.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud her:  bestilling@museumlollandfalster.dk

Firmaevents og busser

Skal du arrangere din virksomheds sommerudflugt eller personaledag? Så er REVENTLOW-MUSEET PEDERSTRUP på Vestlolland stedet, der kan opfylde dine ønsker.

Vi tilbyder en bred vifte af sjove oplevelser og aktiviteter med historiske twist i de mest pragtfulde rammer på herregården Pederstrup. Hør om det lollandske paradis, lav mad på det gamle komfur eller spil kroket i parken foran herregården.

Vi strikker dagen og din oplevelse på Pederstrup sammen i fællesskab, så den passer til jeres virksomhed.

Kontakt os her: bestilling@museumlollandfalster.dk

Busser kan parkere ved museets parkeringsplads, lige ved indgangen til parken og ridehuset. 

Forplejning

Alle er velkomne til at nyde medbragte madpakker, picnickurve og drikkevarer i Reventlowparkens skønne omgivelser. Find en grøn plet eller et af parkens  borde-bænkesæt og nyd en stille stund, inden I fortsætter museumsoplevelsen.

I kan også lade os stå for forplejningen, så I bare skal nyde dagen. Der kan bestilles til grupper på 10 eller derover. Bestillingen skal ske minimum fem dage før ankomst.

Kaffe/kage, pr. person kr. 75
Lokal æblemost & sandwich, pr. person kr. 110

Skriv til os på kontaktformularen herunder:

En familie sidder rundt om et bord på herregården til et arrangement

Kontakt os

Søgning

Note: Danish only