Ridehuset

I flere hundrede år blev der opdrættet heste på Pederstrup, og ridning var forbundet med det herskabelige liv på landet. Derfor blev der i 1871 opført et prægtigt ridehus med tilknyttede stalde kort tid efter, at hovedbygningen var bygget om med tårne i slotsstil.

Ridehuset står i dag i sin rå stil og huser skiftende udstillinger og events. Se i kalenderen, hvad der foregår netop nu.

I sommerperioden stiller museet i samarbejde med Lolland Kommune ridehuset og herskabsstalden til rådighed for kunstneriske, kulturelle eller historiske aktiviteter, der er tilgængelige for offentligheden.

Jubilæumsmiddag på Reventlow-museet Pederstrup

Jubilæumsmiddag i Ridehuset 2022, foto: Ingrid Riis

Der tændes lys til jubilæumsmiddagen i Ridehuset

Jubilæumsmiddag i Ridehuset 2022, foto: Ingrid Riis

Lån af Ridehuset på Reventlow-Museet til kulturelle arrangementer i sommeren 2023

Har du en god idé til et spændende arrangement, der vil passe ind i Ridehuset i Reventlow-Parken? Kan dit arrangement være med til at skabe liv og trække mennesker til vores skønne plet på Vestlolland? Har din idé brug for et stort lokale, som ellers kan være svært at finde? Så send et forslag og vær med til at skabe liv i de gamle bygninger.

I perioden fra 1. maj til 15. september 2023 åbner Museum Lolland-Falster i samarbejde med Lolland Kommune for lån af det smukke 150 år gamle ridehus til kulturelle aktiviteter. 

Har du et projekt, som passer i Ridehuset, så send en projektbeskrivelse til Museum Lolland-Falster senest den 31. januar 2023. 

Læs mere information om ansøgningens udformning her

 
Jubilæumsmiddag på Reventlow-museet i Ridehuset

Jubilæumsmiddag i Ridehuset 2022, foto: Ingrid Riis

Søgning

Note: Danish only